Fritt material för lärare i digital kompetens!

Till lektionerna Läs mer om Digitala lektioner

Internetstiftelsen på SETT i Stockholm

Internetstiftelsen är kompetenspartner åt konferensen SETT och deltar under två dagar med ett digert och spännande program fyllt av kunskap och inspiration från Internetstiftelsen och vår satsning Digitala lektioner.

Källkritiksutmaningen kommer tillbaka i mars

Mars är källkritikens månad på Digitala lektioner! Det är ett utmärkt tillfälle att göra en eller flera källkritikslektioner tillsammans i klassrummet. För varje elev som deltar skänker vi också fem kronor till Unicefs arbete för barn i världen.

Internetstiftelsens nyhetsbrev för skolan

Skriv upp dig här så får du information om nya lektioner, utbildningar och alla andra kostnadsfria satsningar vi gör för lärare först av alla!

Fortbilda dig med Internetdagarnas skolspår

Vill du lära dig mer om hur digitaliseringen påverkar vårt sätt att se på kunskap, men missade Internetdagarnas spår ”Digitaliseringens påverkan på skolan”? Då kan du se alla föreläsningar i efterhand på Internetstiftelsens Youtubekanal!

Så här fungerar Digitala lektioner

Är du osäker på hur vår digitala lärresurs Digitala lektioner fungerar? Ingen fara – vi guidar dig!

Nu finns lektioner i källkritik för gymnasiet

Nu har vi märkt upp de lektioner som passar för gymnasiet här på Digitala lektioner.

Lektioner i digital kompetens för mellanstadiet

Välkommen till Digitala lektioner! Här finns lektionerna för dig som ska jobba med digital kompetens på mellanstadiet som klass- eller ämneslärare. Alla lektioner är gratis och du kan bearbeta dem som du vill så att de passar din undervisning ännu bättre.

Lektioner i digital kompetens för högstadiet

Här finns lektioner kring digital kompetens för dig som arbetar på högstadiet som ämneslärare eller mentor.

Lektioner i digital kompetens för lågstadiet

Välkommen till Digitala lektioner! Här har vi samlat kostnadsfria lektioner för dig som ska jobba med digital kompetens på lågstadiet som klass- eller ämneslärare.