Måns och Aisha pratar med Kristina på Internetdagarna.

Fortbilda dig under Internetdagarna 21–22 november

I november är det återigen dags för Internetdagarna. Ta del av temaspår speciellt utformade för dig som arbetar inom skolan.

Under konferensen Internetdagarna 2022 får du uppleva en unik mix av inspirerande internationella keynotetalare, kunskapsdelning och trendspaningar. Läs mer om temaspåren som är utformade för dig som jobbar inom skolan. Vi ses online i november!

Utvalda temaspår för dig inom skolan

Kristina Alexanderson

Lärande i en digitaliserad skola: hur blir det likvärdigt?

Hur kan lärare optimera sin undervisning i en digital tid? Och hur hjälper vi alla elever att utveckla sin digitala kompetens? Få kunskap om hur skolan kan skapa likvärdiga förutsättningar för lärare att undervisa och för elever att kunna lära.

Om Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Du får koll på samhällstrender, inspiration och konkret fortbildning – allt till ett oslagbart pris!

Internetdagarna är en en tvådagarskonferens online som äger rum den 21–22 november 2022. Den är perfekt för dig som vill få de senaste trendspaningarna inom teknik och internet samt kunskap om digitaliseringens påverkan på människa och samhälle. Varje dag inleds och avslutas gemensamt med trendspaningar från keynotetalare som är världsledande inom sina områden. Sedan väljer du mellan sex fördjupande temaspår per dag – allt för att din upplevelse ska bli så givande som möjligt. Dessutom kan du titta i efterhand i 3 månader.

Du får också tillgång till pausaktiviteter och möjlighet att delta i diskussioner och kunskapsdelning med andra.