Fortbilda dig på Internetdagarna

Fortbilda dig i digital kompetens på Internetdagarna 25-26 november och lär dig mer om hur digitaliseringen påverkar vårt sätt att se på kunskap.

Årets upplaga av Internetdagarna hålls mellan 25-26 november på Waterfront i Stockholm, och nu är programmet släppt. Det blir två dagar sprängfyllda med kunskapsberikande möten och inspirerande föreläsningar.
Dessutom fyller Internetdagarna 20 år, så den här gången blir det en konferens med extra mycket pompa och ståt. Det märks inte minst på årets internationella huvudtalare, där en av våra mest hyllade keynotetalare någonsin återvänder tillsammans med en spännande blandning av namnkunniga internet- och teknikexperter.

Lär dig mer om skola och digitalisering

Internetdagarnas olika spår bjuder som vanligt på både bredd och djup. Särskilt vill vi tipsa om vårt eget spår om digitaliseringens påverkan av skolan. Skolan har i uppdrag att ge eleverna kunskaper kring digitaliseringens påverkan av individer och samhället, men vilka utmaningar medför detta?
Det blir en spännande dag kring hur digitalisering påverkar vårt sätt att se på kunskap, om faktaresistens och hur det är att vara ung i en tid när det digitala är en självklarhet. Missa inte det!
Även bland de övriga spåren finns mer än någonsin att välja mellan. Här kan vi bland bjuda in till ämnen om framtidens sociala medier, artificiell intelligens, internets etik och en spännande framtidsspaning mot 2040. Dessutom; vilken affärsnytta finns det med mångfald och hur kan vi återta kontrollen över vår tid i uppmärksamhetsekonomin?

Köp biljetter redan nu

Internetstiftelsens mål är att så många som möjligt ska få chans att besöka Internetdagarna. Därför subventioneras biljetterna så att de endast kostar 1 250 kronor för en dag eller 2 500 kronor för två dagar. Fram till och med sista september får du dessutom 20 procents rabatt, så passa på att köpa dina biljetter så fort som möjligt!